DİNAR’DA SAĞLIKLI YAŞAM İLE İLGİLİ ÖZEL SUNUM

Forever Living Products şirketinin bünyesinde aloe vera ürünlerinin tanıtıldığı bir toplantı yapıldı.

Dinar Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan toplantıya ürün tanıtımını yapan Emine Işıklı, Yusuf Işıklı, Mine Gül Karakaya, Serap Ezanoğlu firma yetkilisi isimler hazır olurken çok sayıda vatandaşında merak ve bilgi edinmek amacıyla salonda bulunduğu görüldü.

Prof. Dr. Okan Yıllar tarafından hazırlanan ürün tanıtım sunumunu İzmir'den gelen Emine Işıklı yaparken, şirket hakkındaki bilgiyi Mine Gül Karakaya, ürünlerin tanıtımını ise Serpil Ezanoğlu yaptı.

 Bitkisel besin desteği ve çeşitli kozmetik ürünlerinin tanıtıldığı programda aloe vera ürünlerinin sağlık alanında faydalı ürünler hakkında bilgi verildi.  Ürünlerden kullandıklarını iddia eden bir çok kişi sahneye çağrılarak kullandığı ürünle ilgili düşüncelerini ifade ettiler.

Serpil Ezanoğlu, ürünleri kullanmadan birçok sağlık sorunu olduğunu, ürünlerle tanışıp kullandıktan sonra bunların hepsinin yok olduğunu söyleyerek, şimdi hem sağlık açısından hem de maddi kazanç bakımından çok memnun olduğunu belirtti. Toplantı sonunda bir çok kişi sağlık sorunlarını anlatarak iyi gelecek ürünleri öğrenmeye çalıştı.

 Konuyla ilgili internette farklı görüş ve yorumlar yer alırken ekonomik kaygılarla bu işin içine girenlerin sayısının da arttığı anlaşılıyor. 

Editör: Haber Merkezi