Dinar’da Özel Koleje Ziyaretler

3 yıldır Dinar’da eğitim ve öğretim alanında büyük hizmetler veren dördüncü yılında da kendisine ait ilk mezunları verecek olan Öğretmen Ünal Yılmaz Kolejine ziyaretler devam ediyor.

Dinar Mal Müdiresi Aynur Telli Müdür Yardımcısı Ünal Kartal ile birlikte özel koleji ziyaret etti. Okul Müdürü Ünal Yılmaz ile görüşen Mal Müdiresi Telli eğitim ve öğretimle alakalı istişareler gerçekleştirdi.

İGM Üyelerinden Ziyaret

Dinar Öğretmen Ünal Yılmaz Kolejini Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyeleri Ramazan Demir (Dazkırı), Sezai Dağlı (Evciler) ziyaret etti. Özel kolejin başarılarını Dazkırı ve Evciler’den duyduklarını belirten İGM Üyeleri eğitimin çok önemli olduğunu, bu bağlamda özel kolejlerin bu bölgede sıralarının artması gerektiğini ifade ettiler.

Uzman Eğitimci Ünal Yılmaz ise ziyaretlerden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitim hayatı boyunca insan odaklı, okul, aile ve öğrenci üçgeninde başarıyı en iyi şekilde yakalayabilme metotları üzerinde çalıştığını, Dinar’a açılan özel kolejin ise öğrenciler açısından büyük bir nimet olduğunu söyledi. Bu yıl 22 kişiyi okuldan mezun ettiklerini de kaydeden Yılmaz şunları söyledi, “Okulumuzdan mezun bütün öğrencilerimiz istedikleri liselere yerleşti. Başarı oranımız % 100, çünkü hiç kimse açıkta kalarak istemediği bir okula gitmedi” dedi.

Editör: Haber Merkezi