Dinar’da Mütevelli Heyeti Seçimleri Yapıldı

Dinar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Mütevelli heyetine üye seçimleri Dinar Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya başkanlığında yapıldı.
Kaymakam Kapankaya yaptığı açılış konuşmasında, yeni tip korona virüs Kovid-10 tedbirleri kapsamında köy muhtarlarına bazı uyarılarda bulundu. Sosyal mesafeye ve maske takmaya çok dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizen Kapankaya şunları söyledi, “İlçemizde yapımı devam eden % 92’si tamamlanan Kültür Evimiz kütüphaneye haline dönüştürülecek. Bununla alakalı Kültür Bakanlığına devir işlemleri yapıldı. İçerisini kütüphaneye çevirmek için 150 Bin Bakanlıktan ödenek ayrıldı. Kaymakamlık olarak biz de bahçe düzenlemesini yapacağız. 3 ay içerisinde bitmesini tahmin ediyoruz” dedi.
Yapılan konuşmanın akabinde ise köy muhtarlarını temsilen iki mütevelli heyeti üyesi seçildi. Sonuçlara göre Serdar Karagöz ve Ramazan Esmer üye oldular.
İl Genel Meclis üyelerinden ise Murat Orhan, Ahmet Çetin ve Bilal Demiröz aday oldular. Bu seçimde de 1 yıllığına mütevelli üyeliklerine İGM Üyesi Ahmet Çetin ve Bilal Demiröz seçildiler.

Editör: Haber Merkezi