Dinar’da Muhtarlardan 14 Mart Tıp Bayramı Ziyareti

Dinar’a bağlı merkez mahalle muhtarları 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Dinar Devlet Hastanesine ziyaret gerçekleştirdi. Başhekim İbrahim Eren Pek ile görüşen muhtarlar bütün doktorların Tıp Bayramını kutladı.

Başhekimlik makamında kutlamaları kabul eden Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Eren Pek, herkesin bildiği üzere hayati öneme sahip olan doktorluk mesleğini en iyi bir şekilde icra ettiklerini, insan hayatından daha önemli hiç bir şeyin olmadığını söyledi.

Hastanede eksik uzman kadrolarının zamanla tamamlanacağını da kaydeden Pek şunları söyledi, “Devlet hastanemiz inşallah kısa sürede daha verimli ve kadrosu çok daha güçlü bir hale gelecektir. Çocuk uzman doktorumuz 1 Nisan 2018 günü görevine başlayacak. Ailelerin merakla beklediği çocuk doktorumuza kavuşacağız. Hastanemize MR cihazı kazandırma çalışmalarımız var. Bunun için gerekli çalışmalarımızı, yazışmalarımızı ve taleplerimizi ilettik ve inşallah bir sonuç alacağız” dedi.

Mahallelerinizdeki Sorunları Bize Bildirin

Dinar Devlet Hastanesi Başhekimi İbrakim Eren Pek muhtarlara mahallelerdeki sağlık sorunlarının kendilerine bildirilmesini isteyerek şöyle konuştu, “Mahallelerde bakıma ve yardıma muhtaç yaşlı vatandaşlarımız olabilir. Şehit ailesi, şehit gazi annesi veya babası yaşlı hastaneye gelemeyecek durumda olanlar var ise biz onları evlerinden alıp tedavilerini yaptırıp geri evlerine bırakırız. Bu konuda sizlerden yardım bekliyoruz” dedi.

Muhtarlar: Teşekkür Ederiz

Dinar’a bağlı merkez mahalle muhtarları Dinar’da gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışan doktorlara minnettar olduklarını, muhtarlar olarak ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söylediler.

Editör: Haber Merkezi