Dinar’da Millet İttifakı Cumartesi Pazarını Gezdi

Millet İttifakı İYİ Parti Dinar Belediye Başkan Adayı Saffet Acar seçim çalışmaları kapsamında ilçemizde her hafta kurulan cumartesi pazarını gezerek esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

10 yıldır her zaman esnafın ve vatandaşın yanında olan, milletin sorunları ve sıkıntılarıyla ilgilenen Belediye Başkanı Saffet Acar Pazar yeri esnafları tarafından ilgiyle karşılandı.

Vatandaşların da yoğun teveccühü ile karşılaşan başkan Acar, her daim Dinar halkının yanında olacağını belirtti.

İYİ Parti belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı seçim ziyaret gezisinde Dinar’a vefa borcunu ödemek için bir dönem daha vatandaşlardan yetki isteyen Başkan Acar şunları söyledi, “Dinar Belediyesi, personellerimiz ve şahsım olarak Dinarlı vatandaşlarımıza 10 yıl boyunca hizmet ettik. Belediye hizmetleri olsun, sosyal faaliyetler olsun ilçemizde birçok proje ve etkinliğimizi yaptık. Dinar’a vefa borcumuz var. Bu borcumuzu ödemek için bir dönem daha yetki istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi yeniden yöneteceğiz. Her zaman fakirin, garibin, yardıma muhtaç vatandaşlarımızı destekleyeceğiz. Siz değerli esnaflarımıza yönelik ise, Salıpazarı projemiz hazır. En güzel bir şekilde Pazar yerini yapıp esnafların ve halkın hizmetine sunacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi