DİNAR’DA LÜKS DÜĞÜN SALONU AÇILIŞI YAPILDI

Iyaş Avm’de bulunan Iyaş Gold Plaza Düğün Salonlarının açılışı yapıldı.
Iyaş Gold Plaza Düğün Salonları İşletmecisi Ramazan Arslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış programına; İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Türkmensoy, Iyaş Avm Müdürü İbrahim Çengel, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Belediye İlan Memuru Gazi Yılmaz tarafından yapılan dua akabinde kurdele kesimi yapıldı. Kurdele kesimi sonrasında Kaymakam Şahin’e, Başkan Acar’a ve davete katılan misafirlere İşletme sahibi Ramazan Arslan tarafından Iyaş Gold Plaza Bordo ve Iyaş Gold Plaza VIP salonları gezdirilerek tanıtımı yapıldı.
İşletme Sahibi Ramazan Arslan açılış konuşmasında şunları söyledi; “Bizi kırmayıp bu mutlu günümüzde bizlerle beraber olduğunuz için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımızın katkılarıyla ve girişimleriyle Iyaş Gold Plaza düğün salonumuzun işletmesini büyük emekler sarf ettikten sonra başkanımızın sayesinde işletmesini almış bulunmaktayız. Bir ay gibi bir zamanda burayı bu hale getirdik, Dinar’ın hizmetine sunduk. Bundan sonra Dinarımızın rahat huzurlu mutlu bir şekilde düğünler yapmayı sağlayacağız. Bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum.” Dedi
Belediye Başkanı Saffet Acar yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi; “Dinarımızda büyük bir eksiklik olan özellikle yaz aylarında ihtiyaca cevap verilmediği için düğünlerde büyük sıkıntı çekilen bir durumumuz vardı. Değerli kardeşim Ramazan böyle bir niyetinin olduğunu söyleyince Iyaş yönetim kuruluna müracaat ettik, sağ olsunlar kendileri anlayışla bu tadilatın yapılmasını arzu ettiler, bizlerde belediye olarak yardımcı olmaya çalıştık. Bu güzel mekân Dinarımıza kazandırıldı, tabi bu günde bu cesaretle bu ticaret haneyi açmak yürek işidir. Bu yürekliliği gösteren değerli kardeşim Ramazan’ı kutluyorum, bu mekân bizlere hizmet edecek, evlatlarımızın mutluluklarına mutluluk katacak. Bu mekân ilçemize memleketimize hayırlı uğurlu olur.” Diyerek bol kazanç getirmesini temenni etti.
Kaymakam Mustafa Şahin’de mekânın hayırlı uğurlu olmasını belirterek güzel günlere vesile olmasını temenni etti.
Yapılan konuşmalar sonrasında yeni düğün salonunun ilk pastası kesilerek davetlilere ikram edildi.
Alınan bilgiye göre, düğün salonlarının içerisinde bir adet çocuk oyun parkı, GSM operatörleri sinyal gücü arttırıcı, havalandırma ve ışıklandırma sistemleri, bin 200 metre kare genişlik, bin 500 kişi kapasiteli, gelin odası, çocuk emzirme odası, kafeterya ve engelli vatandaşlarımız içinde wc lavabo olduğu öğrenildi.
 
 
Editör: Haber Merkezi