Dinar’da Hırsızlar Bağ Evlerine Dadandı

Dinar’da son zamanlarda bağ evlerinden yoğun hırsızlık olayları olmaya başladı. Gazetemize ulaşan bazı vatandaşlarımız özellikle Dikici bölgesinde bulunan bağ evlerine hırsızların dadandığını, evlerin üstündeki güneş enerji panellerine kadar sökülüp çalındığını söyledi.
Bir vatandaşımızın ise bağ evinde bulunan eşyaları çalındı. Kuzine sobaya kadar evden alıp giden hırsızlar kayıplara karıştı.
Konuyla alakalı olarak evleri soyulan vatandaşlarımız çok tedirgin olduklarını, hırsızlık olaylarını yetkililere bildirdiklerini ve hırsızların yakalanmasını istediklerini belirttiler.
Diğer bir taraftan ise güvenlik güçlerinin Dikici bölgesine devriye atma görevinin sıklıkla yapılmasını talep eden mağdur vatandaşlar, hırsızlık olayını 112’ye bildirmede de büyük sorun yaşadıklarını kaydetti.
112 yi hırsızlık olayı için arayan vatandaşlara hırsızlık yapılan bölgenin polis ya da jandarma bölgesi olup olmadığının tespitinin yapılmasının zaman aldığı, böylelikle ise hırsızların çoktan olay yerinden kaçtığı da ifade edilen bilgiler arasında. İsmail Yılmaz>>DinarHalkHaber

Editör: Haber Merkezi