Dinar’da Geri Dönüşüm Kütüphanesi Açıldı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar Şehit Süleyman Şahin İlkokuluna yapılan Geri Dönüşüm Kütüphanesinin açılış programına katıldı.

Kütüphane açılışı öncesinde okulun konferans salonunda Okul Müdürü Bayram Yüksel tarafından okula kazandırılan Geri Dönüşüm Kütüphanesi hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Akabinde ise İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya ve Belediye Başkanı Nihat Sarı bir konuşma gerçekleştirdiler.

Başkan Nihat Sarı, konuşmasında; “5 Haziran Çevre Gününde İlçe Kaymakamımızın da katılımıyla çevre temizliği yaptık. Bizlerde belediye olarak geri dönüşüme örnek olacak en güzel projelerden bir tanesi olan Katı Atık Aktarma istasyonunu Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birliğimizin desteğiyle ilçemize kazandırdık. Şuanda Çivril Yolu güzergâhında hizmet veren tesisimizde toplanan çöpler Afyonkarahisar’a giderek orada ayrıştırılıyor. Bugün burada yine geri dönüşüm ile ilgili güzel bir etkinlik yapılıyor. Bu etkinliğin maddi değerinden ziyade manevi değeri bizler için daha önemli çünkü çocuklarımızın geri dönüşümle ilgili düşünceleri ve yapabildiği çalışmaları görüyoruz. Etkinliğin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı ve beraberindeki heyetin katılımıyla Geri Dönüşüm Kütüphanesine geçilerek açılışı gerçekleştirildi.

Kütüphane içerisinde bulunan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Nihat Sarı, kütüphanenin içerisine geri dönüşüm ile yapılan eşya ve malzemelerin bulunmasının çocuklarımız açısından faydalı olacağını ve belediye olarak her zaman destek gereken noktalarda gerekli yardımın yapılacağını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi