Dinar’da Encümen ve Mütevelli Heyeti Üyeleri Belli Oldu

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra görevlerine yeni seçilen merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla birlikte Park Ala salonunda toplantı düzenlendi.

Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya’nın başkanlık ettiği toplantıya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü İrfan Yüksel, İlçe Özel İdare Müdürü Yakup Güçlü, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Fevzi Şen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Tekin Mumcu ve muhtarlar katıldı.

Gerçekleşen toplantıda 1 yıl boyunca Dinar Kaymakamlığı SYDV’de ve Köylere Hizmet Götürme Birliğinde encümen üyeliği yapacak olan muhtarların seçimleri yapıldı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti üyeliklerine köyleri temsilen Kınık Muhtarı Adem Sargın, merkezi temsilen Yeni Mahalle Muhtarı Kemal Karaaslan seçildi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeliklerine ise yapılan oylama sonucunda, Yeşilhüyük Köyü Muhtarı Hasan Kaplan ile Karabedir Köyü Muhtarı Bayram Ali Kirazlı seçilmeyi başardı.

Köylere Hizmet Götürme Birliğinin İl Genel Meclisi Üyeliklerine ise Afyonkarahisar İGm Üyesi Ahmet Çetin ile Bilal Demiröz seçildiler.

Yapılan seçimlerden sonra bir konuşma yapan Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, yoğun ve yorucu bir seçim dönemi sonucunda seçilen il genel meclisi üyelerine ve muhtarlara başarılar dilediğini ifade ederek şunları söyledi, “İlçemizde seçim sürecinde herhangi bir olumsuz davranış olmadı. Siz değerli seçilen muhtarlarımızın sayesinde, askerimizin, polisimizin çalışmaları ve milletimizin sağduyusuyla kazasız belasız bir seçim dönemi yaşadık. Bu konuda gayret gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi