Dinar’da Eğitime Katkı Gecesi

Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği 12. Eğitime Katkı Gecesi Park Ala Konferans Salonunda düzenlenen bir organizasyon eşliğinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızla başlayan gecede açılış konuşmasını yapan Dinar Eğitim Gönüllüleri Başkanı Ömer Tombuloğlu , “ Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği 12. Yılına başarı ile ulaşmış ve bu süre içinde yaklaşık 2500 öğrencimize 1.3 milyon tutarında karşılıksız burs vermiştir. Sizlerden aldığımız azim ve kuvvet ile yoluna başarı ile devam etmektedir. Bizler, bu mücadelede mutluluk ve umut tomurcuklarını yeşertmeye çalışıyoruz.” Dedi

AKÜ Devlet Konservatuvar öğrencileri tarafından müzik dinletisi ile devam eden gecede gelen misafirler coşkulu anlar yaşadı. Toplamda 763 öğrenciye burs verildiği gecede Dinarlı iş adamı Mehmet Acar her yıl olduğu gibi bu yılda da en çok bursu vererek 180 öğrencimize eğitim yardımında bulundu. Eğitim Gönüllüleri Derneğine 45 Bin TL yardımda bulunarak Dinarlı öğrencilerimize yine büyük destek sağlayan Dinarlı iş adamı Mehmet Acar eğitimin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Ömer Tombuloğlu, “ Burs toplama faaliyeti başarıyla tamamlanmıştır. Her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. İnanın vermiş olduğunuz bu katkı payları çok doğru yerlere gidecek ve vicdanen rahat olaraktan bizlerde görevimizi yapmanın gururunu taşıyacağız. Bizleri yalnız bırakmayacağınıza güveniyor, katılım ve desteğiniz için şahsım ve Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi