Dinar’da Çocuk Festivalinde çocuklar doyasıya eğlendi

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın girişimleriyle Kültür ve Turizm Bakanlığı ile belediye işbirliğinde düzenlenen Çocuk Oyunları ve Sanat Festivali çocuklarımızın ve ailelerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Düzenlenen festivalde çocuklar ve aileler ile birlikte Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sanem Arıkan, Kültür Turizm İl Müdürü Mehmet Tanır ve beraberindeki heyet yer aldı.

Festival kapsamında düzenlenen etkinlikleri çocuklarımızla birlikte izleyerek mutluluklarına ortak olan Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya çocuklarımız ve aileleri gerçekleştirilen festival dolayısıyla teşekkür ettiler.

Plaket ve hediye dağıtımı öncesinde bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Nihat Sarı, konuşmasında; “Belediyemiz ve Kültür Turizm Bakanlığı işbirliği ile bu güzel festivali düzenledik. Bu yıl içinde çocuklarımıza yönelik düzenlemiş olduğumuz 5. Etkinlik ve düzenlemiş olduğumuz etkinliklerimize halkımız sağ olsun katılım gösteriyor. Bu şekilde festivaller ve etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle festivalin düzenlenmesinde emeği geçen Kültür ve Turizm Bakanlığımıza, İl Kültür Turizm Müdürümüze ve katılım sağlayan siz kıymetli ailelerimize ve çocuklarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi

Teşekkür konuşmasının ardından Başkan Nihat Sarı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sanem Arıkan’a ve festivalde görev alan ekibe teşekkür plaketi takdim etti.

Plaket takdiminin ardından Belediye Başkan Nihat Sarı ve beraberindeki heyet çocuklarımıza balon hediye ederken, aynı zamanda ekiplerimiz tarafından çocuklarımıza Türk Bayrağı dağıtımı ve meyve suyu ikramı gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi