Dinar’da Büyük Menderes Nehri’ne 20 Milyon TL’lik Proje

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya’nın  seçim müjdeleri arasında yer alan Büyük Menderes Nehrinin ıslahı ve çevre peyzaj çalışmaları için gerekli adımlar atıldı.
 
Milletvekili Özkaya, resmi Facebook adresinden fotoğraflı olarak yaptığı açıklamada, “Dinar İlçemiz için seçim müjdelerimizden birisi olan, Büyük Menderes Nehri’nin Islahı ve Çevre Peyzajı Projesi’ni DSİ yetkililerimizle birlikte inceledik. Sn. Bakanımız Veysel Eroğlu Bey’in talimatlarıyla çalışılan ve yaklaşık maliyeti 20 Milyon TL’yi bulacak olan Proje’nin yapımına 2017 yılında başlanacak inşallah. Dinarımızın çehresini değiştirecek olan bu güzel yatırım hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
 
Umut Haber Merkezi konuyla ilgili Afyonkarahisar’da bulunan Akarçay Projesinin hayata geçirilmesinin ardından üst üste Menderes Nehriyle ilgili haber yapmış, Milletvekili Ali Özkaya’ya ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na Akarçay gibi bir projenin Dinar’a yapılıp yapılamayacağını sormuştu. Köşe yazarı Araştırmacı Gazeteci Yazar Hilmi Çalışkan ise konuyu köşesine taşıyarak ilgililerin kesinlikle konuya el atmasını söylemişti.
 
Bütün bu olanlardan sonra Milletvekili Özkaya çalışmalarına başlayarak gerekli adımları attı. 2017’de 20 Milyon TL’lik bir yatırım gerçekleşecek
 
Editör: Haber Merkezi