Dinar’da Burhanettin Yüksel Başvurusunu Yaptı

Ak Parti eski ilçe başkanı Burhanettin Yüksel, 31 Mart 2019’da yapılacak olan belediye başkanları seçimleri için AK Parti’den belediye başkan adayı olmak için aday adaylığı başvurunu çok yoğun bir katılım ile AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er’e yaptı.

Kalabalık bir ekiple AK Parti İlçe teşkilatına gelen Yüksel burada aday adaylığı ile ilgili gerekli bütün evrakları ilçe yönetimine teslim etti.

Diğer bütün aday adaylarına da başarıla dileyen Burhanettin Yüksel şunları söyledi, “Siz değerli hemşerilerime saygı ve selamlarımı sunuyor, aday adaylığımızın Ülkemize, Afyonkarahisar’ımıza ve Kadim ilçemiz Dinar’a hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. İlçemizin şehremini olmaya sizlerin emanetini taşımaya hazırım ve talibim. 2014-2017 yıllarında 41 ay büyük şeref ve onurla ilçe başkanı olarak görev yaptığım AK partiden Dinar Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvurumu gerçekleştirmiş bulunuyorum. Bana destek vererek buraya kadar gelen tüm dostlarıma, partililerime ve tüm hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Hep Beraber AK Parti’yi Hak Ettiği Noktaya Getireceğiz

AK Parti Dinar İlçe Teşkilatına aday adaylık başvurunu yaptıktan sonra bir basın açıklaması gerçekleştiren Eski Ak Parti İlçe Başkanı, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Burhanettin Yüksel şu ifadelere yer verdi, “Bildiğiniz üzere 41 aylık ilçe başkanlığımız döneminde de başarılı çalışmalara imza atarak partimizin oy oranını % 53’lere kadar taşımıştık. Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan ilçe başkanlığından sonra yerel hizmetlerin en önemlisi olan Belediye hizmetlerini de yine siz değerli vatandaşlarımızla birlikte layıkıyla yapmak istiyoruz. Hizmet amacıyla çıktığımız bu yolda Allah nasip ederse, AK Parti’den aday oldum takdirde, partimizin belediyeyi kazanması adına gerekli bütün seçim çalışmaları yapılacak, gencinden yaşlısına partimizin bütün organları ile bu kutlu mücadelede AK Partinin zaferini kutlayacağız. Bu duygu ve düşünceler ile bütün vatandaşlarıma teşekkürlerimi sunuyor, birlik ve beraberlik içerisinde olunduğu sürece kazanılmayacak seçim yok diyorum” dedi.

Burhanettin Yüksel: Değişim Adına Dinar İçin Vakit Geldi

Sayın ilçe başkanım, teşkilatımızın değerli üyeleri, saygıdeğer Dinarlı hemşehrilerim, kıymetli muhtarlarımız ve basınımızın güzide temsilcileri,

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Dinar Belediye Başkan aday adaylığı İçin bugün burada sizlerle beraberiz.

134 Yıllık geçmişi olan Dinar Belediyemizde, bugüne kadar gecesini gündüzüne katıp özveriyle çalışarak ilçemize hizmet eden tüm Belediye Başkanlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Ahirete göç edenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

Değerli Hemşehrilerim ve Değerli Basın, 2002 yılından bu güne, 16 yıldır istikrarından hiçbir şey kaybetmeden ülkemize ve şehirlerimize hizmet üreten Ak parti, ilçemizde sadece ve sadece 2004 ve 2009 yılları arasında bu hizmet kervanında görev almıştır. 2009’dan bu güne baktığımızda, yaklaşık on yıldır Dinar ilçemiz ne yazıkki hak ettiği yerlere gelememiştir.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki, Dinarın ekmeğini yiyen, suyunu içen, havasını soluyan 25.000 fertten biri olarak, 2019 yerel seçimlerinde Dinar Belediyemizin AK Belediyecilik ünvanıyla AK hizmetlere kavuşması, hak ettiği yerlere gelmesi ve böylece bu hizmet kervanından her birimizin faydalanma gururunu yaşaması için çalışacağım,çalışacağım,çalışacağım...

2014-2017 yılları arasında,

”İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” ilkesiyle, Ak parti ilçe başkanı olarak büyük şeref ve onurla partime, Dinar’ımıza ve siz kıymetli hemşehrilerime hizmet ettim.

Geçtiğimiz dört yıllık dönemde, bir ilçe başkanlığı seçimi, bir cumhurbaşkanlığı seçimi, iki genel seçim, bir referandum ve 15 Temmuz darbe girişimileri ile ilçemizde, Rabbim bu çatı altında bize görev yapmaya nasip eyledi. Girmiş olduğumuz her seçimde sizleri ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan, parti gözetmeksizin maksadımız gönül alma düşüncesiyle oylarınıza talip olduk. Böylece İlçemizdeki oy oranlarımızı siz değerli hemşehrilerimin teveccühleriyle her dönem artırdık.

Bugün geldiğimiz noktada düşüncem odur ki ! amacımız “bağcıyı dövmek değil İlçemiz nezdinde üzüm yemek olacaktır.”

Hadis’i Şerif’te buyurulduğu gibi; “Şüphesiz ki Allah, herkesin yaptığı işin karşılığını, onun niyetindeki samimiyet kadar verir.”

Dinar için düşüncelerim, ideallerim ve birbirinden yeni projelerimle huzurunuza çıkacak olmaktan büyük heyecan duyuyorum. Hükümetimizin desteklerinden, hizmetlerinden, projelerinden faydalanmak ve 2023 vizyonuyla Dinar’ı ülkemizde taçlandırmak, huzur ve mutlulukla yaşanabilecek bir Dinar inşa etmek en büyük gayem olacaktır. Ben, buna inanıyorum ve bu inancım doğrultusunda çalışıyor ve hazırlanıyorum.

Dinar için akılcı çözümler geliştirerek yaptıkça yapmak istediğimiz daha çok hizmetler ile ulaştıkça ulaşmak istediğimiz daha çok hayallerimiz olacak.

İlçemizde yaşayan her bir ferdimizin yaşam konforunu artıracak, İlçe nüfusunun artmasına katkı sağlayacak birbirinden yenilikçi projelerimiz sizler için hazır ve cebimizde...

Bu proje ve hizmetleri ilçemize kazandırmada bize destek olacak Önceki Orman ve Su İşleri Bakanımız, Milletvekilimiz Sayın Prof.Dr. Veysel EROĞLU, değerli hemşehrimiz milletvekilimiz Av. Ali Özkaya ve diğer milletvekilimiz sayın Av.İbrahim Yurdunuseven ile birlikte yepyeni bir Dinar’ı inşa etme yolunda gece gündüz çalışmaktan yorulmayacağız.

Geldiğim bu son noktada, İlçemizin “ŞEHREMİNİ” olmak için, sizlerin emanetini taşımaya hazır bir şekilde talibim.

Bu duygu ve düşüncelerle 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde siz değerli vatandaşlarımızın karşısında AK Parti’mizden Dinar Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklamaktan Gurur ve Huzur duyuyorum.

Evet, “Dinar İçin Vakti Geldi.!”

Söz ve Kararda Artık; Öncelikle Ak Parti Genel Merkezimizin akabinde siz değerli Dinar’lı hemşehrilerimin olacak.

Dinar Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusu yapacak gerek partimizden, gerekse diğer partilerdeki arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum.

Siz vefalı hemşehrilerimin sağduyularına güveniyorum.

Allah, Sizlere ve Partimize beni mahçup etmesin!

Burada bulunan siz değerli misafirlerimize saygı ve şükranlarımı sunar, programımıza geldiğiniz için teşekkür ediyorum.

Rabbim, Gönlümüzde Olanı Hakkımızda Hayırlı, Hakkımızda Hayırlı Olanı da Gönlümüze Razı Eylesin...

İlçemizde, bizlere hayırlı hizmetler sunmayı nasip eylesin!

Yakında görüşebilmek ümidiyle,

Allah’a emanet olunuz.

Editör: Haber Merkezi