Dinar’da Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Dinar’da Kurban Bayramı remi bayramlaşma merasimi bayramın 3’üncü günü Suçıkan Park Tesislerinde gerçekleştirildi.

Dinar ilçe kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, Tatarlı Belediye Başkanı Şuaayip Çiçek, Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er ve diğer protokol üyeleri Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarının bayramını kutladı.

Daha sonra Buhurcular huzur evine geçen heyet burada Türkiye Yardımsevenler Derneği Dinar Şube Başkanı Aynur Toker ile görüşerek burada kalan yaşlıların kurban bayramlarını kutladılar.

Suçıkan Park Tesislerinde gerçekleşen programa ise, eski Orman ve Su İşleri Bakanı, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Ak Parti Milletvekilleri, Av Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, il ve ilçe protokol üyeleri katıldılar.

Kutlama programı sunuculuğunu Dinar Hem Müdürü Gültekin Koçer’in yaptığı programda bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, herkesin mübarek kurban bayramını kutladığını, ilçeye dışarıdan gelen misafirlere de ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.

Afyonkarahisar Vali Vekili, Dr. Mehmet Boztepe ise hayırlı bayramlar dileyerek geçtiğimiz günlerde Dazkırı ve çevre ilçelerde hissedilen ve bazı maddi hasarlara yol açan depremin bir daha yaşanmamasını temenni ettiğini bildirdi.

Ak Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven de, tüm Dinar halkının ve protool üyelerinin kurban bayramını kutladı.

Dinarlı hemşerimiz Ak Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya Suçıkan Park ve etrafının millet bahçesi haline dönüştürülmesi için çalıştıklarını, 1995 yılında meydana gelen depremden kalan anılarını paylaştı.

Eski bakan Veysel Eroğlu ise, Dinar’ı çok sevdiğini, yapılması gereken bütün işler için gerekli çabanın sarf edildiğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından ise davetlilere Dinar Belediyesi tarafından hazırlatılan ikramlar servis edildi. İsmail Yılmaz Dinar

Editör: Haber Merkezi