Dinar'da Bayramlaşma
Dinar’da Ramazan bayramı nedeniyle hükümet konağında bayramlaşma yapıldı.
Resmi bayramlaşma merasiminin ardından Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, huzurevi, hastane ve şehit ailesi ziyaret edildi.
Dinar Hükümet Konağında başlayan resmi bayramlaşma merasimine ilçe protokolü tam kadro katılırken, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve vatandaşlar da hazır bulundu.
Dinar İlçe Kaymakamı Avni Kula, bayramlaşma törenine ev sahipliği yaptı ve Belediye Başkanı Saffet Acar, Başsavcı Müslüm Arslan Garnizon Komutanı Üst. Teğmen Resul Köse birlikte herkesin bayramını kutladılar.
Daha sonra Dinar protokolü, Emniyet Müdürlüğünü, İlçe Jandarma Komutanlığını, Buhurcular Huzurevi'ni, Dinar Devlet Hastanesini ve şehit ailesinin evini ziyaret etti.
İlk olarak Emniyet Teşkilatında görev yapan polislerle bayramlaşan ilçe protokolü, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığına giderek burada vatani görevini yapan askerlerle bayramlaştı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da huzurevi sakinleri ziyaret edilirken, yaşlı vatandaşların elleri öpüldü, sorunları yerinde dinlendi.
İlçe protokolü daha sonra Dinar Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek, şifa dileklerini iletti. Daha sonra Şehit ailesinin evi ziyaret edilerek program son buldu.
 
Editör: Haber Merkezi