Dinar’da AK Parti Seçim Zaferini Kutladı

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke genelinde % 52.50 gibi bir rakamla Cumhurbaşkanı olmasını kutlayan Dinarlı Ak Partililer zafer yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Ak Parti seçim bürosu önüne toplanan kalabalık burada önce seçim sonuçlarını sokağa kurulan ekrandan takip etti. Sandıkların 17.00’da kapanması ve oy sayımına geçilmesiyle birilkte büyük bir heyecan başladı.

Ak Partililer ıslak imzalı şekilde gelen tutanakları hemen sisteme girerek sonuçları beklemeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi başından beri önde götümesine sevinen Ak Partililer sçeim bürosu önünde zafer kutlamalarına başladı.

Burada bir konuşma gerçekleştiren Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, bütün vatandaşlara teşekkür ederek, emeği geçen herkesi kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çok büyük bir zafer kaznadıklarını belirten İdris Er şunları söyledi, “Aziz Türk Milletimiz yeniden bir tarih yazdı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine resmen geçmiş olacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk resmi Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olmuştur” dedi.

Kadın Kollar-Gençlik Kolları Teşekkür Etti

Ak Parti Dinar İlçe Başkanı idris Er’in konuşmasından sonra Ak Parti Dinar Gençlik Kolları Başkanı Fatih Salman ve Kadın Kolları Başkanı Gül Çağlı gençlere yönelik bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Bir buçuk aylık seçim döneminde gece gündüz demeden çalışan, oy toplayan bütün vatandaşlara teşekkür edildi.

Ak Parti seçim bürosu önündeki kutlamalar yürüyüşün ardından geç saatlere kadar devam etti.

Editör: Haber Merkezi