DİNAR’DA, 2015 YILININ İLK OSB TOPLANTISI YAPILDI

Dinar Belediyesi Başkanlık makamında 2015 yılının ilk Organize Sanayi Bölgesi (OSB) toplantısı yapıldı.

Toplantıya; OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve  Belediye Başkanı Saffet ACAR, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve OSB Yön.Kur.Bşk.V. Ahmet Hakan UYAN, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin DEMİRKAN, Rafet ŞİMŞEK, Yakup GÜÇLÜ OSB Memuru Mehmet ORHAN ve OSB muhasebecisi Ahmet Nuri ATALAY katıldı.

Toplantıda, 2014 yılı mali konular ele alındı ve gelir giderler incelendi, yönetim kurulunca onaylandı. 2015 yılında yapılacak çalışmaların istişaresi yapıldı. Denetleme Kurulu üyeleri Nejdet Özcan ve Seydi Güçlü tarafından hazırlanan 2014 yılı Denetleme raporu incelendi.

OSB Çevre danışmanlık hizmeti için 4 adet firmadan teklif almış en uygun tekli veren BAŞAR Çevre Müh.ltd.Şti. aylık kdv hariç 400,00.TL ye anlaşılmıştır. Firma OSB’ye bir yıl süre ile her türlü Çevre hizmeti sunacaktır. 2015 yılı arsalara uygulanacak m2 birim fiyatı görüşüldü. Ayrıca OSB tarafından OSB içerisine yatırım yapacak firmalara verilen Yapı Ruhsat, Yapı kullanma izin belgesi, İşyeri açma ve çalıştırma ruhsat harcı ve bedelleri belirlendi.

Editör: Haber Merkezi