Dinar’da 10 okul Beyaz Bayrak Aldı

Okul ve Kurumlarımızda  temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, yaşam kalitesinin yükseltilmesi, yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amaçlanan Beyaz Bayrak almaya hak kazanan okullarımıza verildi. Yapılan Törene İl Milli eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN, Şube Müdürlerimiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz ve Okul/Kurum Müdürleri katılmışlardır.
Proje kapsamında il bazında 2015–2016 Eğitim Öğretim döneminde 162 okul başvuru yaptığını, yapılan incelemeler sonucu 118 yeni okulumuzun Beyaz Bayrak almaya hak kazanmasıyla ilimizde Beyaz Bayrağı bulunan toplam okul sayısı 249’a yükseldiğini aktardı.
İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN Beyaz Bayrak ve Sertifika almaya hak kazanan okullarımıza bu konuda gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür etti. Emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ettiğini sözlerine ekledi.
İlçemizden Beyaz Bayrak ve Sertifikasını almaya hak kazanan Okullarımız;
Dinar 125. Yıl Anaokulu, Menderes İO, Şakir Ünver İO, Haydarlı İMKB YBO, Dinar Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, olup toplamda 10 okul/kurumumuzda Beyaz Bayrak vardır.
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan TAHTAOĞLU makamında Beyaz Bayrak almaya hak kazanan okul müdürlerini kabul ederek tebrik ve teşekkür ederek,  okullarımızda hijyen ve temizliğin önemi ile sürekliliği konusunda tüm okul/kurum müdürlüklerimizin gayretli ve özverili olmalarını istedi.
Dinar Umut
 
Editör: Haber Merkezi