Dinar’a Galericiler Sitesi Yapılacak

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ilçede bulunan galerici esnaflarıyla bir araya geldi.

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı ve aynı zamanda galericilik de yapan Veli Özcan organizasyonunda toplanan esnaflara proje tanıtımı yapıldı.

Toplantıda konuşan Veli Özcan, Dinar’ın gözdesi ve lokomotifi olan galericilik sektörünün çok önemli olduğunu ifade ederek şunları söyledi, “Bildiğiniz gibi galericiler sitesi Dinar’da daha önceki belediye başkanlarının söz verilmiş olmasına rağmen yapılamamıştır. İnşallah sayın vekilimiz Ali Özkaya beyin destek ve çabalarıyla, belediye başkan adayımız Nihat Beyin güzel projesiyle yeni dönemde bu işi başaracağız. Dinar’ımıza yakışacak ve Türkiye’ye hizmet edecek bir site olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı ise, belediye başkanlığını kazandığı taktirde ilçede bulunan galerici esnaflarına 110 adet 300 m2, 500 m2 ve 750 m2 olmak üzere üç ayrı kategoride yerin yapılacağını söyledi.

Milletvekili Ali Özkaya’da galericiler sitesinin yapılmasıyla alakalı çalışmaların 4 yıldan bu tarafa devam ettiğini kaydederek şöyle konuştu, “Galericiler sitesinin imar planı yapıldı ve Nihat Sarı beye teslim edildi. Projeyle alakalı gerekli çalışmalar yapıldı. Hemen temeli bile atılabilir. Bu site içerisinde traktör bayileri ve araç satışı yapılabilecek alanlar var. İlçemizde 11 tane traktör bayimiz var. Burada kooperatif kurup o şekilde projeyi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi