Dinar’a, Dinarlıya Yakışan Yol Tamamlandı

Dinar Belediyesi tarafından yeni hastane caddesi olarak bilinen yolda, kilitli parke taşı, ışıklı ve 3 boyutlu kaldırım çalışmaları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatlarıyla, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek kontrolündeFen İşleri Müdürlüğü, İmar Müdürlüğü, Atölye Amirliği, Elektrik İşleri Birimi, İçme Suyu Amirliği, Kanalizasyon Amirliği ve İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinceyeni hastane yolu çalışmaları tamamlandı. Hastane caddesindeki duble yolun kaldırımlarına, 3 boyutlu parke taşı, engelli kaldırımı ve ışıklı kaldırım taşları döşendi.

Yapılan çalışmalar hakkında bazı açıklamalarda bulunan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar yeni hastane caddesini Dinar’a ve Dinarlıya yakışır bir şekilde tamamladıklarını belirterek şunları söyledi, “Hastanenin o bölgede olması ve yoğun bir kentleşmenin yaşanmasıyla hastane caddesinde çok büyük yol ihtiyacı hissedilmeye başlanılmıştı. Belediyemizin birimleriyle yapmış olduğumuz görüşmeler ve istişareler sonucunda yeni hastane caddesine yakışan, vatandaşlarımızın en uygun ve rahatlıkla kullanabileceği, görsel olarak çok güzel bir duble yol yapma kararı aldık. Vatandaşlarımızın da en çok muzdarip olduğu yol bu yoldu. Çünkü yeni hastaneye, sanayi sitesine ve Denizli yoluna doğru gitmek isteyen vatandaşlarımız ve araç sürücülerimiz zorluklar yaşıyorlardı. Şimdi ise bütün çalışmaları tamamlanmış, kaldırımları, ışık sistemi ve her şeyiyle bütünlüğü sağlanmış bir yol olmuştur” dedi.

Vatandaşlar Belediyeye Teşekkür Etti

Dinarlı vatandaşlarımız yapılan yol çalışmalarından ötürü Dinar Belediye ekiplerine ve Belediye Başkanı Saffet Acar’a teşekkür ederek, “Bu yol her vatandaşın mutlaka kullandığı bir yoldu. Çünkü bu yol üzerinde devlet hastanesi var. Şimdi ise yol yapılan çalışmalar sonucunda gerçekten de çok kullanışlı, daha güvenli olmuş. Eskiden hastanenin acil servis kavşağında sürekli araç kazaları meydana geliyordu. Şimdi ise hem kaza oranları azaldı hem de görsel açıdan çok güzel bir görünüme kavuştu” dediler.

Editör: Haber Merkezi