Dinar Ziraat Odasından Muhtarlar Günü

Dinar Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Gar Aile Parkında 19 Ekim Muhtarlar Günü olması nedeniyle merkez mahalle ve ilçeye bağlı köy muhtarlarına yönelik bir yemek organizasyonu gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu oda sekreteri Emin Altıntaş’ın yaptığı Programda konuşan Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Güçlü, muhtarlık müessesinin kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biri olduğunu ifade ederek şunları söyledi, “Devletimizin vatandaşlara ulaşması noktasında her zaman ön saflarda olan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcilerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm muhtarların muhtarlar gününü kutluyorum” dedi.

Daha sonra muhtarlar adına bir konuşma gerçekleştiren Dinar Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gürpınar, muhtarların demokrasinin temel taşları olduğunu belirterek, yemek organizasyonunu gerçekleştiren Ziraat Odası başkanı Cengiz Güçlü’ye teşekkür etti.

Gar Parkta yapılan muhtarlar gününe Dinar Belediye başkan yardımcısı Muharrem Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er, Pancar Kooperatifi Başkanı Nuri Öztürk, Dinar TSO Başkanı Abdullah Bağırkan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle, Şoförler Odası Başkanı Yaşar Gülbeyaz, Pazarcılar ve Sebzeciler Odası Başkanı Mustafa Gökçe, belediye meclis üyeleri Abdullah Yıldız, Veli Özcan, merkez ve köy muhtarları katıldı. İsmail Yılmaz

Editör: Haber Merkezi