Dinar Yoğurt, Peynir ve Zeytinciler Pazarında yer düzeni için kura çekilecek

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde yer alan Salı Pazarı Revize Projemiz kapsamında yapımı tamamlanan Yoğurt, Peynir ve Zeytinciler Pazarının faaliyete geçmesi için geri sayım başladı.

“ESNAFLARIMIZIN GÖRÜŞÜNÜ ALIYORUZ”

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Belediye meclis üyesi Veli Özcan ile birlikte Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Gökçe’nin de hazır bulunduğu Yoğurt, Peynir ve Zeytinci esnafları ile bina içerisinde yerleşme düzeni ile ilgili istişarelerde bulundu.

“ESNAFLARIMIZIN YERLEŞME DÜZENİ KURA İLE BELİRLENECEK”

Haftaya Salı Günü yapılacak olan kura çekimi ile esnaflarımızın yerinin belli olacağını belirten Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Halkımızın görüşüne her zaman önem veriyor ve çalışmalarımızda halkımızın ve esnaflarımızın görüşünü alıyoruz. İlçemize güzel bir hizmeti daha kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yoğurt, Peynir ve Zeytin Pazarımız inşallah önümüzdeki hafta Salı günü çekecek olduğumuz kurada belirlenen yerleşme düzenine göre ayarlanacak. Resmi açılış törenini de inşallah kura günü açıklayacağız. Esnaflarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi