Dinar, Yeniyol Sokak Sakinleri Yol İstiyor
Pınarbaşı Mahallesi Yeniyol Sokakta ikamet eden vatandaşlar 20 yıldır yapılmayan yol için Belediye Başkanı Saffet Acar’a seslendi. Eski Belediye Başkanlarından Ali Bayram Veziroğlu zamanında inşaat taşı ile döşenmiş olan sokakta 1996 yılından dönemin Belediye Başkanı Yener Yaşar Emeksiz tarafından serme asfalt atılmış olan sokağın yollarının bir an önce yapılması bekleniyor.
Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Aziz Yılmaz mahalle sakinlerinin talebi üzerine Belediye Başkanlık makamına konuyla ilgili dilekçe verildiğini ancak şimdiye kadar bir sonuç alamadıklarını söyledi. Dinar’ın en kötü yoluna sahip sokağın Yeniyol Sokak olduğunu ifade eden Muhtar Yılmaz şunları söyledi, ‘Dinar’ın en kötü yolu dediğimiz Yeniyol Sokağının yollarının yapılmasını istiyoruz. Mahalle sakinlerimiz bu yoldan aşırı derecede şikâyetçiler. 20 cm ye yakın yolun içeriye doğru yarıldığını görüyoruz. Bu caddeden arabalar geçemiyor, yürümek isteyen vatandaşlarımız çok zorlanıyor’ dedi.
20 Yıldır Yolumuzu Yapan Yok
Pınarbaşı Mahalle sakinleri yollarının yaklaşık 20 yıldır yapılmadığını, en son Yener Yaşar Emeksiz döneminde serme asfalt atıldığını ancak bu asfaltında şu an için kullanılamaz olduğunu söyledi.
Editör: Haber Merkezi