Dinar Yapağılı’da Doktor Odası, Köy Konağı ve Muhtarlık Bir Arada

Dinar’a bağlı Yapağılı köyünde Afyonkarahisar Valiliği tarafından başlatılan Devlet-Millet ortaklığında yapımı başlayan Sosyal Tesislerin temel betonu törenle atıldı.
Beton atma merasimine Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, İGM Üyesi Ahmet çetin, Köy Muhtarı İsmail Çelik, Yapağılı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi başkanı Özden Çelik ve köy halkı katıldı.
İnşaat işini alan inşaat firması yetkilisi Mücait Uğur, İnşaat Mühendisi Cihat Uğur ve Mimar Gülşah Uğur Sosyal tesisle alakalı bazı bilgiler vererek, tesisin iki katlı ve toplamda 200 metrekare olacağını söyledi. İçerisinde doktor odası, muhtar odası, köy konağı, mutfağı, tuvaleti ve lavabosu olduğunu da belirten firma yetkilileri yangın söndürme işlerinde kullanılan tanker için ise zemin de kapalı bir garaj yapılacağını kaydetti.
Yapılan bilgilendirmenin ardından ise kumanda aracılığıyla betonlar kalıpların içinde gönderildi. Milletvekili Ali Özkaya ise, inşaatın tamamlandıktan sonra çok güzel bir tesis olacağını, tüm köylüye hayırlı ve uğurlu olmasını dilediğini söyledi. İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi