Dinar Umut Haber 11 Yaşında

2006 Yılının Şubat ayında kurulan ve günlük olarak yayın hayatına devam eden Gazeteniz UMUT Afyonkarahisar’ın Güney bölgesinin sesi ve kulağı oldu. 11. Yılına giren Gazeteniz UMUT hızlı, tarafsız ve ilkeli yayın hayatıyla birlikte Dinar, Başmakçı, Evciler ve Dazkırı’nın bölgedeki tek sesi durumuna geldi. Dinar’ın ilk ve tek günlük gazetesi olan UMUT Dinar Merkez olmak üzere 5 ayrı ilçede dağıtımı yapılan tek gazete oldu.
www.dinarumuthaber.com adlı İnternet sitemizde ise haberleri siz değerli okuyucularımızla buluşturan UMUT İnternet ortamında da tıklama rekorları kırdı. Günlük ve tarafsız siyasi gazete olan UMUT İnternet yayıncılığında da birinci olmayı başardı.
İmtiyaz Sahibinden Açıklama Yapıldı
Umut Haber İmtiyaz Sahibi Ziya Aktaş, Umut Gazetesi’nin 11. Yaşına girmesi nedeniyle yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Umut Haber Gazetesi olarak kurulduğu günden bu güne her siyasi görüşe, farklı düşüncedeki insanlara ve sesini duyurmak isteyen halkımızın gözü, kulağı ve sesi olduk. Bizlere bir adım gelene bizler ekibimiz olarak bin adım gittik. Dinar’ın ve vatandaşların menfaati için basın olarak yapılması gerekenleri her yönüyle anlattık. Vatandaşlarımızın talep ve isteklerini yetkililere, siyasilere ve bürokratlara en iyi şekilde duyurduk. Halkımız TOKİ evi istedi, basın yoluyla tam 4 yıl bunun araştırmasını yaparak çeşitli haberler yaptık. Sağ olsunlar siyasilerimiz bu haberleri dikkate aldı ve gereğini yaptılar. Yine uzun bir süredir Umut Haber’in de gündeminde olan 4 yıllık bir üniversitenin kurulması Dinar’ın kurtuluşu olacağını ve ilçeyi maddi, manevi, sosyo ve kültürel yönden geliştireceğini belirtmiştik. Buradan emeği geçenlere yeniden teşekkür ediyorum, nihayet 4 yıllık yüksekokul kurulma çalışmaları sonuç vermiştir. Konak mahallemizde atıl bir vaziyette bulunan eski polis lojmanları için vatandaşlarımız bize başvurarak bölgenin değerlendirilmesi gerektiğini söylemişlerdi. Bu konuda da harekete geçen ekibimiz bölgede geniş çaplı incelemeler yapmış, gereken haberleri yine siyasilerimize ve yetkililerimize ulaştırmışlardır. Bu da büyük oranda sonuç vermiş, o bölgeye yıkım kararı çıkmıştır. Şimdi ise tahminen TOKİ tarafından konut yapılacaktır. Bu tür örnekleri sıralamakla bitiremeyeceğimiz bir çalışma gayretleri içerisindeyiz. Umut Haber olarak her zaman tarafsızlığımızı koruyarak her görüşe yer ayırmaya hazırız” dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi