Dinar Sanayi Sitesi En Güvenli Sanayi Haline Geldi

Dinar Yeni Sanayi Sitesinde 64 adet özel gece görüşlü kamera çalışması başarılı bir şekilde tamamlandı. Dinar sanayi sitesi Yapı kooperatifi başkanı Ali Akpınar başkan olduğu andan itibaren verdiği güvenlik kamera sözünü de tutmuş oldu.
Yeni sanayi sitesine 120 Bin TL’ye mal olduğu bilinen güvenlik kamera sistemiyle alakalı gazetemize bazı açıklamalarda bulunan Başkan Ali Akpınar şunları söyledi, “Göreve geldiğimiz andan itibaren esnaflarımıza kamera sözünü vermiştik. Sanayinin güvenliği için bu çok önemli bir konu idi. Sanayimizin her yerine 64 adet kamera takıldı. Hiçbir şekilde kör nokta kalmadı. Sanayimizde son zamanlarda araç akü, hurda, oto teyp ve benzeri hırsızlıklar artmıştı. Ayrıca uygunsuz araç kullanımı ve adli vaka teşkil edebilecek kötü işlerin yapıldığına dair bilgiler almaktaydık. Hem sanayi esnafımızı, hem de vatandaşlarımızın araçlarının güvenliğini sağlamak adına böyle bir çalışma yaptık. Esnaflarımız rahat bir nefes aldı. Ben bu konuda her zaman yanımızda olan esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca kameralarımızı en kaliteli ve en güzel proje ile takılmasını sağlayan Deniz Bilgisayar LTD. ŞTİ. Sahibi Devran Çekinir’e ve tüm ekibe de teşekkür ediyoruz” dedi.

Gece Görüşlü 29 Gün Kayıt
Yeni Sanayi Sitemize takılan güvenlik kameralarıyla bazı teknik bilgiler veren Deniz Bilgisayar Sahibi Devran Çekinir kameraların son sistem gece görüşlü olduğunu, 64 adet kamerayla birlikte sanayinin en iyi şekilde kesintisiz gözetleneceğini söyledi.
252 ortak 300’e yakın olan esnafların ise cep telefonlarına kurulacak bir program eşliğinde herkesin kendi dükkanını, yolunu ce caddesini canlı bir şekilde takip edebileceğini de kaydeden Çekinir şunları söyledi, “Esnaflarımıza kameraların IP numaralarını ve gerekli bilgilerini vereceğiz. Tek bir dokunuş ile bütün esnaflar cep telefonundan sanayi sitesini gözetleyebilecekler” dedi.İsmail Yılmaz - Dinar

Editör: Haber Merkezi