Dinar Sanayi Mahallesinde Mahalle Toplantısı Var

Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Salgını dolayısıyla ara verilen Mahalle toplantılarımız tekrar başlıyor.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı tarafından başlatılan mahalle toplantıları kapsamında kura çekilişi sonucunda 3. Sırada çıkan Sanayi Mahallesi Toplantımız 13 Ağustos 2021 Cuma günü saat 14.00 de Sanayi Camisinin bahçesinde gerçekleşecek.

Belediye Başkanı Nihat Sarı, Cuma namazını Sanayi Camisinde kılmasının ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelecek.

Gerçekleştirilecek olan toplantı ile Belediye Başkanımız Nihat Sarı, mahallesinin sorunlarını ve isteklerini mahalle sakinleriyle bir araya gelerek yerinde tespit edecek.

Mahalle toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı, Birim Müdürleri ve Belediye Meclis Üyeleri de katılacak.

Vatandaşların görüşlerine önem verdiğini ifade eden Belediye Başkanı Nihat Sarı,” Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını dolayısıyla ara verdiğimiz mahalle Toplantılarımıza devam ediyoruz. Sanayi Mahallesi sakinleri ile bir araya geleceğiz. Mahalle sakinlerimizle uzunca sohbetler edip, sorunlarını dinleyip, fikirlerini alacağız. Karşılıklı fikir alışverişi, problemlerin görüşülüp çözümlerin de birlikte bulunacağı güzel bir sohbet ortamında vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Vatandaşlarımızdan alacağımız güç ve destekle Dinarımızı daha yaşanabilir bir şehir konumuna getireceğiz Sanayi Mahallesi sakinlerini, gerçekleştirecek olduğumuz toplantıya katılmalarını özellikle rica ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi