Dinar Pancar Koop. Kongresi Yapıldı

Dinar S.S. Pancar Ekicileri Kooperatifinin 49. Olağan Genel Kurul Toplantısı 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü Park Ala Toplantı ve seminer salonunda çok geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen genel kurulda Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifinin Denetim Kurulu üyelerinin seçimleri yapıldı. Üç asil ve üç yedek üye olmak şartıyla yapılan seçimlerde, asil üyeliğe, Süleyman Güneş, Mehmet Sarı ve Murat Ataş seçildiler. Yedek üyeliklere ise Metehan Aydın, Ahmet Durmuş ve Rüstem Kırlı seçildi.

Kongreye Pancar Ekicileri Kooperatifinin onur konuğu olarak katılan Hüseyin Topçu'nun yanı sıra, Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdül Kadir Konak, Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Öztürk, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Bayram Güçlü, Başmakçı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bülent Yapıcı, Banka Müdürleri ve Pancar Kooperatifi üyeleri teşrif ettiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başlayan kongrede divan kurulu üyeleri seçildi. Daha sonra ise Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Öztürk çiftçilere yönelik yaptığı konuşmasında, Pancar Kooperatifinin çok büyük bir aile olduğunu, bu aile içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde Dinar'ı ve bağlı olduğu bölgesini en iyi şekilde kalkındırmaya devam edeceklerini söyledi. Kongrenin onur konuğu olan Hüseyin Topçu'ya yönetim kuruluna ve kendilerine verdiği büyük destekten ötürü teşekkür ettiğini ifade eden Öztürk şunları söyledi, "Değerli büyüğümüz Hüseyin Topçu ağabeyimizin desteğiyle 60 bin üyesi bulunan Pancar Ekicileri kooperatifimizin değerli üyelerine en iyi hizmeti vermekten gurur duyuyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından ise sırasıyla gündem maddeleri olan Kooperatifimizin 2016 faaliyet yılına ait Yönetim Kurulu Ve Denetçiler Raporları ile Bilanço,Gelir Tablosu Hesaplarının okunması,görüşülmesi,Yönetim Kurulu ve Denetçiler Raporları ile Bilanço,Gelir Tablosu hesaplarının tasdiki, Yönetim Kurulu ve Denetçilerin ibrası,2016Faaliyet yılı Müspet Gelir-Gider farkının ana sözleşmemizin 19’uncu maddesi uyarınca tevzii,2017 yılına ait İş Programı ve Bütçesinin okunması,tartışılması ve tatbiki hususunda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi,Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilere verilecek ücretlerin ve yollukların belirlenmesi,Süreleri sona eren Denetçilerin ve yedek üyelerin seçimi gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi