Dinar Organize Sanayi Bölgesine Yeni Bir Yatırım Müjdesi Daha

Dinar Organize Sanayi Bölgesi son dönemde başlattığı büyüme hamlelerine devam ediyor. Dinar Organize Sanayi bölgesinde çok yönlü ve içerisinde özel projeleri de bulunduran yatırım için Zümrüt Sanayi Grup şirket yetkilileri Darwish Damoon ve Salih Altıntaş ile OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı ve OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Bağırkan, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Çetin, İş adamı Nedim Soyaltın arasında 17.500 m2 büyüklüğündeki arsa için tahsis sözleşmesi imzalandı.

Zümrüt Sanayi Grubu çatısı altında doğal ve bitkisel sağlık bakım ürünleri, kozmetik, kuru bitkiler ve gül, lavanta ürünleri, dondurulmuş süt ürünleri ve dondurulmuş hamur, ekmek gibi ürünlerin üretim, işleme ve paketleme tesisi ile kâğıt, plastik ambalaj ürünlerinin üretimi gerçekleştirilecek. Aynı zamanda proje bandında deniz bisikleti, hareketli evler ve karavan ile bunun yanında mobilya-dekorasyon ve ahşap, metal imalat atölyeleri de yer alıyor. OSB Yönetim Kuruluna yapacakları yatırım ile ilgili sunum gerçekleştiren Şirket Müdürü Damoon, “Burada gerçekleştireceğimiz projede bina tasarımımızdan anlaşılacağı üzere tek merkezden farklı 6 salonda zincir modelde üretimler gerçekleştireceğiz. Ağırlıklı gıda sektöründe yapacağımız üretimlerde Türkiye’den ve Yurt dışından özel ve kaliteli ürünlerle, şeflerle çalışacağız. Son yıllarda popüler olan karavan, deniz bisikleti ve hareketli ev projelerinde AR-GE çalışmalarımız sürüyor, üretimlerini de en kısa zamanda burada gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Dinar, ilçeniz özel bir lokasyona sahip, önemli ticaret ve turizm merkezlerinin kavşağında. Havalimanlarına ve deniz ulaşımına çok yakın. Üretimlerimiz ve ham madde temini konusunda çok avantajlı bir noktada. Bizleri de buraya getiren bunlar oldu. OSB Yönetiminize ve OSB Bölge Müdürü İbrahim ER’e bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederiz. İnşallah projemize en kısa zamanda başlayacağız. Yatırımın sizlere, ilçenize ve bizlere hayırlı olmasını diliyoruz.” Dedi.

OSB Yönetim Kurulu da yatırım için bölgemizi tercih ettiklerinden dolayı şirket yetkililerine teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Editör: Haber Merkezi