Dinar MYOya 20 bilgisayar

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) bünyesinde yer alan meslek yüksekokullarının (MYO) iç donanım eksiklerinin giderilmesi amacıyla bilgisayar dağıtımı yapıldı.

İlçelere dağıtılan bilgisayarlardan 20 adedi ise Dinar Meslek Yüksek Okuluna verildi.

Rektörlük binasında gerçekleştirilen toplantıya AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Prof. Dr. İsa Sağbaş, Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Bayram Turgut, Dinar MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin Ertan, Emirdağ Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal Yıldız, Sandıklı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Koray Gürpınar, Şuhut MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bayrakçeken, Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Aydoğan, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İhsan Ceran, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan katıldı.

Toplantıda, MYO’lara yönelik gerçekleştirilen yatırımlar ile ilgili bilgiler veren AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, ilçelerin hiçbirini birbirinden ayırmadıklarını ifade etti. AKÜ üst yönetimi olarak tüm akademik birimlere her türlü katkıyı sunarak eğitim ve öğretim kalitesinden taviz vermediklerini dile getiren Solak, “Öğrencilerimizin ihtiyaçları konusunda empati yapıyoruz ve bu kapsamda ihtiyaçları gideriyoruz. Fakültelerin de ihtiyaçları olmasına rağmen bu yıl büyük oranda MYO’lara yöneldik. Bolvadin’e daha önce 15 bilgisayar vermiştik, bu kez 5 ile tamamlıyoruz. Bununla beraber Emirdağ’a ve yine Dinar’a 20 bilgisayar, Bolvadin’e 20 bilgisayar, Sandıklı’ya 20 bilgisayar olmak üzere bilgisayar ihtiyaçlarını gideriyoruz. Çay Meslek Yüksekokulumuza 30 tane verildi. Çay’ı saymazsak bile 580 bin liralık bilgisayar dağıtımı yapıldı” diye konuştu.

Hayrettin Ertan Teşekkür Etti

Dinar Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Dr. Hayrettin Ertan Dinar’a verilen 20 bilgisayardan ötürü teşekkür ederek şunları söyledi, “Bizler her zaman gençlerimizin en iyi ortamlarda öğrenim görmelerini arzu ettik. Bilgisayar laboratuarımızda bu konu da eksikliklerimiz vardı. Sağ olsunlar değerli AKÜ yönetimi bize 20 bilgisayar verdi. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi