Dinar MYO’da Oryantasyon Eğitimi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Meslek Yüksek Okulu’nda Oryantasyon hizmetleri kapsamında yeni duruma-ortama alıştırma semineri öğrencilere verildi.

Dinar MYO Öğretim Görevlilerinin de katıldığı etkinlikte bir konuşma yapan Dinar MYO Müdürü Yard. Doç. Dr. Hayrettin Ertan okul ile ilgili bazı bilgiler sundu. Okulun içerisinde bulunan bölümleri bir bir tanıtmayla sunumuna başlayan Ertan şöyle konuştu, “Okulumuzda şu an kayıtlı yedi yüz öğrencimiz bulunmaktadır. Okulumuz bahçesi içerine bu yıl faaliyete geçmiş olan 217 kişilik anfi şeklinde akustik salon bulunmaktadır. Bunun yanında yabancı dil laboratuarımız da siz değerli öğrencilerimize hizmet vermektedir. 1993 Yılında kurulmuş olan okulumuz öğrencilerimiz için Dinar Kredi ve Yurtlar Kurumu çok önemli bir barınma hizmeti vermektedir. 250 kişilik kız ve erkek olmak üzere kapasitesi olan yurdumuzun 1 Ekim 2017 tarihi itibariyle ek kontenjanları da açılacaktır. Okulumuzda sosyal sorumluluk projeleri adı altında birçok faaliyetler, geziler ve etkinlikler düzenlemekteyiz. Bunlardan bir tanesi ise kariyer günleri adını verdiğimiz etkinliklerimizdir. Bu etkinliklerimizde okulumuzdan mezun olmuş ve kariyer yapmış öğrencilerimizi Dinar’a davet edip mevcut öğrencilerimiz ile buluşturuyoruz. Bizler sizlerden sadece akademik başarı beklemiyoruz. Sosyal ve çevreye karşı duyarlı insanlar olmanızı istiyoruz” dedi.

Dinar MYO Müdürü Yard. Doç. Dr Hayrettin Ertan’ın konuşmasından sonra öğrencileri bilgilendirme amaçlı bir konuşma gerçekleştiren Okutman Özge Sönmezler Duran okul yönetmeliği, dersler ve sınavlar hakkında bazı bilgiler sundu.

Editör: Haber Merkezi