DİNAR MYO’A BAŞKAN ACAR'DAN YABANCI DİL LABORATUARI

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) kurulan yabancı dil laboratuarının açılışı yapıldı.
Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın katkılarıyla faaliyete geçen laboratuarda akıllı tahta, sinema ve ses sistemleri olmak üzere kırk kişilik oturma alanları bulunuyor.
Laboratuar tanıtımında bir konuşma gerçekleştiren Ertan, şöyle konuştu: "Yabancı dil laboratuvarımız sayesinde öğrencilerimiz bütün İngilizce derslerini burada görecekler. Dolayısıyla öğrencilerimiz İngilizceyi daha çok severek en iyi şekilde öğrenecekler. Haftada sadece iki saat olan İngilizce derslerimizi Dinar Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile günlük iki saate çıkarmayı düşünüyoruz. İngilizce bilmek çok önemli ve değerli. Artık bu dil bir dünya dili. Dünyada en geçerli dil olarak kullanılan İngilizce elbette öğrencilerimiz için de çok önemli. Özellikle Turizm ve Otelcilik, İşletme programlarını okuyan öğrencilerimiz iyi derecede İngilizceyi konuşmalıdır. Bölge okullarının hiçbirinde böyle bir dil laboratuarı yok. Bize bu imkanları sağlayan ve laboratuarımızı tefriş ettiren Dinar Belediye Başkanı Sayın Saffet Acar'a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. "
Konuşmanın ardından Okutman Özge Sönmezler Duran tarafından laboratuar tanıtımı yapıldı.Açılış programı ve laboratuar tanıtımının ardından heyet Dinar Meslek Yüksek Okuluna yeni yapılan ek binayı gezdiler.
Gerçekleşen açılış programına; Garnizon Komutanı Mutlu Tokmak, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Uyan ve diğer kamu kurum müdürleri katıldı.
 
Editör: Haber Merkezi