DİNAR MYO 2016 YILI MEZUNİYET  TÖRENİ

İlçemiz de bulunan, Afyon Kocatepe Üniversitesine bağlı Dinar Meslek Yüksek Okulunun mezuniyet töreni Belediye Kapalı Spor Salonu Tesislerinde gerçekleşti.
Programa; Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akçay, Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar MYO Müdürü Yard. Doç. Dr. Hayrettin Ertan, Sağlık Kültür Spor Başkanı Hüdayi Koçyiğit, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması sonrasında yapılan açılış konuşmasında; Dinar Meslek Yüksek Okulunun 6 bölümünden bu yıl 113 öğrencinin mezun olduğu ve okulun 1992 yılından bu yana hizmet verdiği belirtildi. Belediye Başkanı Saffet Acar ise yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Değerli evlatlarımız 2 yıl önce Dinar’da okumak üzere geldiler. Öncelikle Dinar’ı tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Bizler yerel yönetim olarak Dinar’a gelen çocuklarımızı rahat ettire bilme adına elimizden gelen gayreti gösterdiğimize inanıyorum. Dinarda okumak bana göre büyük bir şans, çünkü Dinar lokal olarak coğrafi durumu son derece güzel bir şirin ilçe. Ben önce geleceğimizi yetiştiren anne ve babaları kutluyorum. İnanıyorum ki bu gençler; ekonomiye kültüre katkı sağlayacaklar. Yolları bahtları açık olsun” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi