DİNAR MHP TEŞKİLATI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Dinar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilatı belediye meclis toplantı salonunda bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

Ev sahipliğini Belediye Başkanı Saffet Acar’ın yaptığı programda, gerçekleşen toplantıya;  MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Öncül Kazancı, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi MHP Dinar İlçe Başkanı İbrahim Acar, Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Afyonkarahisar MHP Milletvekili aday adayı Tuğrul Açıkkol, Afyonkarahisar MHP Milletvekili aday adayı Av. Ramazan Zeybek, Belediye meclis üyeleri ve MHP ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

Belediye meclis toplantı salonunda yapılan istişare toplantısında, genel gündem ve Haziran ayında gerçekleşecek olan genel seçimler ile alakalı konular görüşülerek bilgi alış verişi ve istişaresi yapıldı. Afyonkarahisar MHP Milletvekili aday adayı Tuğrul Açıkkol ve Afyonkarahisar MHP Milletvekili aday adayı Av. Ramazan Zeybek toplantıda söz alarak konuşma yaptılar.  

Belediye Başkanı Saffet Acar, yapılan toplantı akabinde milletvekili aday adayı olan Tuğrul Açıkkol’a ve Av. Ramazan Zeybek’e başarılar diledi. 

Editör: Haber Merkezi