Dinar mezbahaya kavuştu

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın 31 Mart yerel seçim beyannamesinde yer alan mezbahanın açılışı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Geçiminin büyük bir kısmını hayvancılıkla sağlayan Dinar halkı mezbahasına kavuştu.

6 ayda yapılan hizmetler gözler önünde

Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Av. Ali Özkaya, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı ile vesilesiyle AK Belediyecilikle tanışan Dinar’a geçen altı aylık sürede yapılan hizmetlerin gözler önünde olduğunu belirtti.

CHP ve hemcinslerinin Türkiye genelinde belediyecilikten ve halktan uzak anlayışına AK Parti iktidarı olarak her yerde karşı durduklarını ifade etti.

Yolunun asfaltlanacağı müjdesinin verdi

“Dinar özelinde de görüldüğü gibi hayvancılığın bölgedeki ekonomiye sağladığı katkının bilinmesine rağmen tesisler, hizmet merkezleri atıl ve harabe haline getirilmiştir” diyen Özkaya, “Ancak bugün AK Belediyecilik anlayışı, bu tesisleri gelişen teknolojiyle revizyon ederek yeniden hemşerilerimizin hizmetine sunulmasına vesile olmuştur.İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden alınan günlük 8 ünite büyükbaş ve 24 adet küçükbaş kesim ruhsatı sonrasında bölgemizin ihtiyacı karşılanacaktır. Böylece hemşerilerimizin hijyenik bir ortamda hayvan kesebilmek için kilometrelerce yol katetme mecburiyeti ortadan kalkmış olacak. Büyükbaş hayvanların 90 TL’ye küçükbaş hayvanların ise 20 TL’ye kesim işlemlerinin yapılacağını ve mezbahanın yolu ilkbahara kadar asfaltlanacak” ifadelerine yer verdi.

“Dinar’a hizmet etmek büyük bir gururdur”

Dinar’ın evladı olarak Dinar’a hizmet etmeyi büyük bir gurur olarak gördüğünü ve seçim vaatlerinin kısa zamanda birerbirer hayata geçirilmesinin merkezi ve yerel idarenin uyumlu çalışmasına bağlı olduğunun altını çizen Özkaya, “Bu bağlamda kısa sürede büyük başarılara imza atan ve beraberce Dinar’a daha çok hizmet edeceğimiz cumhur ittifakı adayı olan belediye başkanımız Nihat Sarı ve ekibine teşekkür ederim”dedi.

Editör: Haber Merkezi