Dinar Konak TOKİ İçin Maliyet Hesaplanıyor

Dinar’ bağlı Konak Mahallesinde yıkılan polis lojmanlarının yerine yapılacak olan TOKİ evleriyle alakalı yeni bilgiler gelmeye başladı.

Edinilen bilgiye göre evlerin vaziyet ve yaklaşık maliyet çalışmalarının devam ettiği, bu çalışmaların sona ermesinin ardından Ziraat Bankası aracılığıyla başvuruların kabul edileceği öğrenildi.

Dinar İlçe Kaymakamlığı tarafından yıkımı gerçekleştirildikten sonra TOKİ evleri yapılması için gerekli müracaatlar yapılmıştı. TOKİ başkanlığına ulaşan resmi evraklardan sonra harekete geçen yetkililer Konak Mahallesine Toplu Konut yapmak için kolları sıvadı.

En Güzel Mahallelerden Bir Tanesi

Vatandaşlarımızın merakla taleplerin açılmasını beklediği konut alanının ilçenin en güzel mahallelerinden biri olduğu, sessiz, sakin ve kullanıma elverişli bir ortam oluşturulacağı belirtiliyor. Yoğun bir talebin olması beklenen toplu konutlariçin şimdilik maliyet hesaplaması yapılıyor.

1.2. ve 3. Etaplarda olduğu gibi yine Ziraat Bankası aracılığıyla başvuruların ve ön ödeme paralarının toplanılması bekleniyor. TOKİ tarafından belirli bir tarih aralıklarında Ziraat Bankası aracılığıyla talepler toplanacak.

Editör: Haber Merkezi