Dinar Kaymakamı Kapankaya Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Dinar İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya Dinar’da faaliyetlerine devam eden Engelliler, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Dinar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ömer Över ve Türkiye Harp Malulü, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan’ın da katıldığı ziyaret programında İlçe Kaymakamı Kapankaya 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı.

Her zaman yanlarında olduklarını, engelli vatandaşlarımızın daima toplumla iç içe ve engelsiz bir şekilde hayatlarını sürdürdüklerini belirterek şunları söyledi, “Sevgi, yürek ve saygı engel tanımaz.3 Aralık Dünya Engelliler günümüz engelleri kaldırıldığı,onlara azami saygının, kolaylığın ve önceliğin gösterildiği,fırsat eşitliğinin sağlandığı, şehir, trafik ve bina altyapılarımızın engellilerin erişimine uygun hale getirildiği onların da mutlaka kendilerine ve hayata katkı sunabilecekleri bir yolun bir is ve becerinin mutlaka olabileceğinden ve bulunabileceğinden hareketle üretken hale geldikleri, mutlu oldukları ve olacakları güzel günlere vesile olmasını diliyorum” dedi.

Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seydi Özkurt ise, Kaymakam Selami Kapankaya’nın ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, dernek çalışmaları hakkında bazı bilgiler verdi. İsmail Yılmaz- Dinar

Editör: Haber Merkezi