Dinar Karakuyu Piknik Alanı Açıldı

Dinar’a bağlı Karakuyu Köyünde göl kenarında bulunan bir alana Milli Parklar Bölge Müdürlüğü tarafından piknik alanı oluşturuldu.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya tarafından incelenen piknik alanı açılışına, İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Ateş ve Karakuyu Köylüleri katıldı.

Karakuyu Köy Muhtarı Mehmet Yücedağ tarafından köy vatandaşları için muhtarlık adına piknik alanı için gerekli başvurular yapılmıştı. Muhtarın başvurusunun ardından harekete geçen yetkililer çok güzle birpiknik alanı oluşturdular.

Karakuyu Piknik yerini yerinde inceleyen Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya tabiatı ve doğal görüntüsüyle harika bir yer olduğunu, vatandaşların ise bu alandan yaz aylarında en iyi bir şekilde yararlanabileceğini ifade ederek şunları söyledi, “Dinar’ımızın köylerine, kasabalarına devletimiz hizmet etmeye devam ediyor. Karakuyu köyümüze piknik alanı hayırlı olsun” dedi.

Karakuyu Gölü İncelendi

Karakuyu Piknik alanının açılışının yapılmasının ardından temizlenmesi planlanan gölü inceleyen Milletvekili Özkaya, gölün en iyi şekilde temizleneceğini belirterek, işlemlerin tamamlanmasının ardından bölgeye Balık Restaurant yapılmasıyla alakalı olarak gerekli çalışmaları yapacağının sözünü verdi.

Karakuyu Muhtarı Mehmet Yücedağ ise, köylünün balık lokantası istediğini, piknik alanı bölgesinin de bu şekilde değerlendirilebileceğini söyledi. Milletvekili Ali Özkaya’ya, ilçe kaymakamına ve tüm emeği geçenlere teşekkür eden Muhtar Yücedağ, herkesi piknik alanını görmeye davet etti.

Editör: Haber Merkezi