Dinar Karakuyu Mesire Alanına Yoğun İlgi

Dinar İlçesine bağlı Karakuyu Köyünde bundan 4 yıl önce Köy muhtarı Mehmet Yücedağ ve köylülerin talepleri doğrultusunda, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya’nın girişimleriyle yapılan Karakuyu Köyü Mesire alanı yoğun ilgi görüyor.
Özellikle hafta sonları sadece Dinar değil bütün bölgeden insanların bu bölgeye geldiğini, ailecek düzenli bir şekilde piknik yapıldığını belirten vatandaşlarımız, piknik alanının artık yeterli gelmediğini de belirtti.
Vatandaşlarımız piknik alanında bulunan tuvaletlere, çevreye ve alanın temizliğine daha da dikkat edilmesi gerektiğini söyleyerek Köy Muhtarı Mehmet Yücedağ’a çağrı yaptı. Gazetemize ulaşan mesajlarda duyarlı vatandaşlarımız şunları ifade etti, “Karakuyu Köyü Mesire alanı gerçekten de çok güzel olmuş. Bölgenin en iyi piknik alanı diyebiliriz. Buraya sadece köy halkı ya da Dinarlı vatandaşlarımız gelmiyor. Her yerden insanlar akın akın geliyorlar. Hafta sonları çok yoğun oluyor. Bu bölgenin acilen genişletilmesi gerekiyor. Ayrıca burayla gece gündüz ilgilenen muhtar beye de teşekkür ediyoruz. Ancak biraz daha temizliğine dikkat edilmesi gerekiyor. Onun haricinde her şey burada dört dörtlük”
Konuyla alakalı olarak fikir ve görüşlerini aldığımız Karakuyu Köyü Muhtarı Mehmet Yücedağ, 4 yıl önce yapılan mesire alanın şimdilerde verimli bir şekilde kullanıldığını ifade ederek şunları söyledi, “Başta mesire alanımızın yapılmasında büyük emekleri olan Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya ve emeği geçen bütün yetkililere teşekkür ediyorum. Piknik alanımızda vatandaşlarımız hoşça vakit geçirerek pikniklerini yapmaktalar. Ancak piknik alanımız yeterli gelmemeye başladı. Alanımızın biraz daha genişletilmesini istiyoruz. Şimdiden bütün herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi