Dinar İYİ Parti'de Bayrak Değişimi

Dinar İYİ Parti İlçe Başkanlığında bayrak değişimi gerçekleştirildi. Belediye kültür merkezinde çok yoğun bir katılımla yapılan toplantıda İYİ Parti'nin eski ilçe başkanı İbrahim Acar görevini yeni başkan Raif Öztürk'e teslim etti.

Divan kurulunun oluşturulmasıyla başlanılan siyasi toplantıda saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu.

Yeni yönetim Kurulu asil ve yedek listelerinin, danışma kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerinin isimlerinin okunduğu programda bir konuşma gerçekleştiren İYİ Parti eski ilçe başkanı İbrahim Acar şunları söyledi, "Bu bir bayrak değişiminden ziyade biz sadece ekip olarak yan tarafa geçtik. Önceden de bizim yenilenme ve tazelenme gibi bir niyetimiz vardı. Önceki il başkanımıza da söylemiştik. Yaklaşık 21 yıldır Dİnar'da siyaset yapıyorum. Hiç bir zaman ben olamadım. Ekip arkadaşlarım oldu, hiç bir zaman bizim önümüzde bize ağabeylik yapacak, yol gösterecek kimse olmadı. Ama şu var, ekip olarak, biz olarak Dinar'da 21 yılda 4 belediye başkanlığı seçimi gördüm, biz 3 tanesini aldık" dedi.

Yeni Başkan Raif Öztürk

İYİ Parti'nin bayrak değişim toplantısında konuşan, aldığı emaneti bütün ekibiyle çok daha iyi seviyelere çıkartacaklarına inandığını belirten İYİ parti Dinar İlçe Başkanı Raif Öztürk yaptığı konuşmasında, "Bende sizlerle beraber bir eğitimci olarak aynı yolda yürümüş bir insanım. Önce MHP'de şimdi ise iyilerin partisi İYİ partide omuz omuza yürüyoruz. Ben ve ekibim eski başkanımız İbrahim Acar'a ve ekibine şimdiye kadar yaptıkları çalışmalardan ötürü çok teşekkür ediyorum. Kendilerinin tecrübelerinden kesinlikle faydalanacağız" dedi.

İl Başkanı Mehmet İnkaya Katıldı

İYİ partinin Afyonkarahisar il Başkanı Mehmet İnkaya Dinar'daki toplantıya katılarak, yeni ilçe başkanı Raif Öztürk'e parti rozetini eliyle taktı. Partimize halk arasında bunlar cesurlar şeklinde bir tabir söylendi. Biz de dedik ki cesurların hareketiyiz. Ben ilkler diyarına geldim. Dinar'da sıcak manevi karşılama oldu. İlk başladığımı günkü heyecan daki gibi şimdi de aynı duyguları yaşıyorum. İYİ'lerin hareketi bitmeden devam edecek. Mecliste 40 milletvekilimiz var. Biz onlara 40 Çeri diyoruz. Mecliste akıllarını alacağız. Bu duygu ve düşüncelerle yeni ilçe başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Acar: 10 Yılda 10 Gün İzin Yapmadım

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, İYİ Parti'nin bayrak değişimi toplantısında yaptığı konuşmasında yaklaşık 10 yıllık görev süresi içerisinde 10 gün bile izin kullanmadığını belirterek şunları söyledi, "29 Mart 2009 tarihinde belediye başkanı oldum. Benim bu oluşumda değerli dava arkadaşlarım, benimle birlikte 10 yıl yürüdüler. Neredeyse ikinci dönemi de bitirdik. Yüzümüzün akıyla 10 yılımızı en iyi şekilde bitirdik. Ekip arkadaşlarımızla birlikte canla başla ilçemize hizmet ettik. 10 yıl içerisinde 10 gün bile izin kullanmadım. Hafta sonları bile çalıştım. Bu ülke bu Dinar bizim, herkesin bu ülkeye vefa borcu var. Dolayısıyla bizimle birlikte yürüyen eski yönetimimizin haklarını helal etmelerini istiyorum. Yeni arkadaşlarımız ise ağır bir görevi devir aldılar. Bu görev alınmak zorundaydı, Dinar'da bir kan değişimi yapıldı. Yine biz birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ise, Eski ve yeni başkanlara çiçek ve plaket taktimi yapıldı. Yönetim kurulu üyeleri, danışma kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarında görev alanların ise isimleri okunarak sahneye davet edildi ve tanıtımları yapıldı. İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi