Dinar İHO bilgi yarışmasında ilçe birincisi oldu

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Bilim Günleri Bilgi Yarışmasında Dinar Şehit İzzet Taşbaş İmam Hatip Ortaokulu Dinar birincisi oldu. İlçe merkezi ve köylerimizde bulunan Onaltı ortaokulun katıldığı yarışmada İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tüm soruları doğru cevaplayarak birinci oldular. İkinci aşamada bölge finalinde Dinar Şehit İzzet Taşbaş İmam Hatip Ortaokulu İlçemizi temsil edecek . Okul Müdürü Mehmet ÇETİN : Yarışmada birinci olan takımımı, öğretmenlerini ve velilerimizi tebrik ediyorum. Planlı çalışmanın, özverinin ve sevginin gücüyle alınan bir sonuç.

Biz Dinar Şehit İzzet Taşbaş İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrenci veli ve öğretmenlerimizle sevgi ve saygı çerçevesinde, 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde Milli ve Manevi değerleri kendine şiar edinen, akademik ve bilimsel değerler ışığında eğitim veren bir kurumuz.

Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin mutlu olmasını hedefliyoruz. İnşallah farklı alanlarda başarılı sonuçlar almak için çalışıyoruz. Dedi.

Editör: Haber Merkezi