Dinar Halk Eğitim Merkezinden Sergi Açılışı

Dinar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında açılmış olan kursların yıl sonu sergisinin açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Dinar Halk Eğitim Merkezi binası önünde düzenlenen etkinliklerle başlayan açılış töreni çok farklı görüntülere ev sahipliği yaptı. Kır efeler ekibinin sergilediği halk oyunları gösterileri, Türk Halk Müziğine kadar çeşitli gösterilerin sunulduğu programda konuşma gerçekleştiren Dinar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gültekin Koçer şunları söyledi, ” Milli Eğitim faaliyetleri içerisinde Halk Eğitim Merkezlerinin büyük bir yeri ve önemi vardır. Hayat Boyu Öğrenmede etkin bir eğitim kurumu olan Halk Eğitim Merkezleri beşikten mezara kadar eğitim ilkesinden hareketle tüm bireylere, toplumun içindeki tüm renklere hizmet vermeyi kendisine amaç edinmiş, kültürel değerlere önem veren, demokratik eğitim kurumlarıdır. Halk Eğitim merkezlerinde her yaştan insanın ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar düzenlenmektedir. Diye konuştu konuşmaların ardından Halk Eğitim bünyesinde kurs alan kursiyerlere el işi, okuma yazma, emlak danışmanlığı gibi çeşitli alanlarda sertifikaları takdim edildi.

Serginin Açılışı Gerçekleşti

Dinar Halk Eğitim Merkezi hizmet binası içerisinde açılışı yapılan el işleri sergisine çok yoğun bir ilgi duyuldu. giyim kurslarından, yöresel kıyafet kurslarına, kuaförlük kursundan, ahşap süs eşyaları kurslarına kadar yüzlerce ürünün sergilendiği Halk Eğitim Merkezindeki faaliyetler davetliler tarafından çok beğenildi. Davetliler yıl sonu sergisini gezerek ürünleri yakından inceledi. Sergide ney kursu eğitmeni davetlilere seslendirdiği ney ile keyifli dakikalar yaşattı. Düzenlenen Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisine Afyonkarahisar İŞKUR Müdürü Ahmet Kararaya, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, İlçe Müftüsü Şahin Yaşar ve şube müdürlüleri, daire müdür ve amirler katıldı. Dinar Gündem

Editör: Haber Merkezi