Dinar gurubunda Afyon’a gidecek takımlar belli oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2018–2019 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Müsabakaları Yarışma Talimatı gereğince İlçemizde Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Dinar, Başmakçı, Dazkırı ve Evciler ilçelerinin okul takımlarının katılımları ile okul sporlarına başlanmıştır.

Oldukça çekişmeli, iddialı ve heyecanlı geçen ve çok sayıda seyircinin okul takımlarını desteklemek amacıyla stadyumu ve spor salonunu doldurduğu maçlar sonucunda Genç Erkekler Futbol’da A Gurubunda Dinar Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi birinci, Haydarlı Çok Programlı Lise ikinci olarak Afyonkarahisar’da yapılacak final gurubu maçlarına katımlaşa hak kazanmışlardır.

B Gurubunda Dinar Anadolu Lisesi birinci olarak Afyonkarahisar’da yapılacak olan final grubu maçlarına katılmaya hak kazanacaktır.

Genç Kızlar Voleybol maçları sonucunda E Gurubunda Dinar Anadolu Lisesi, G Grubunda ise Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi takımları birinci olarak Afyonkarahisar’da yapılacak final gurubu maçlarına katılmaya hak kazanmışlardır.

Spor faaliyetlerine katılan tüm takımların sporcularını, hocalarını ve okul idarecilerini tebrik ediyoruz ve final gurubu maçlarında başarılar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi