Dinar Göknur  İdari Binasının Temelleri Atıldı
Göknur Meyve Suyu Fabrikası’nın hızla devam eden yapım işlerinde İdari Binanın temelleri atıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Umut Gazetesi Sahibi Ziya Aktaş, Fen İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçoğlu, Fabrika Müdürü Barış Aydal ve Ziraat Yüksek Mühendisi İsmet İçdemir’in de katıldığı temel atma töreninde kurban kesimi yapıldı. Dualarla atılan idari bina inşaatı Sekretarya, Muhasebe, yönetim kurulu, fabrika müdürü, tarım müdürü, laboratuar, işçi giyinme-soyunma ve duş odaları, yemekhane ve toplantı odalarından oluşacak.
Fabrika müdürü Barış Aydal, temel atma merasiminde yaptığı açıklamada, idari bina inşaatının temellerinin atıldığını, en kısa zamanda fabrikanın hizmetine gireceğini ve herkes için hayırlı olmasını diledi.
Fabrikanın ne zaman faaliyete başlayacağı ve inşaat kısmının ne aşamada olduğu hakkında ise, direklerin ve makasların tamamının dikildiği, depoların ve trafonun yerlerine yerleştirildiği bildirildi. Tahminen haziran ayında üretime başlayacak olan Göknur Meyve Suyu Fabrikasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Editör: Haber Merkezi