Dinar Gençlik Meclisinden Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür

Dinar Belediyesi Gençlik Meclisi Üyelerimiz, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın “Şehirleri Geziyorum, Tarihlerini Öğreniyorum” projesi kapsamında gerçekleştirdiği Anıtkabir ziyaretinin ardından Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Belediye tarafından başlatılan gezi projesi ile anlamlı bir günde Anıtkabir’i ziyaret etme fırsatı bulduklarını ifade eden Gençlik Meclisi üyeleri, gençlerimizin her zaman yanında olan ve bu tür anlamlı gezilere katılmalarına destek veren Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim ettiler.

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin her zaman yanında olduğu belirten Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Eğitime ve öğrencilerimize göreve geldiğimiz günden bugüne her zaman destek oluyoruz. Aynı zamanda öğrencilerimizin tarih bilincinin gelişmesi adına “Şehirleri Geziyorum, Tarihlerini Öğreniyorum” projemiz kapsamında öğrencilerimize anlamlı geziler düzenliyoruz. Bu kapsamda Gençlik Meclisimizin Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84.yıldönümünde Anıtkabir ziyaretine gitmeleri noktasında gerekli desteği sağladık. Gençler bizim geleceğimizdir. Gençlerimizin görmesi gereken iki yerden bir tanesi Anıtkabir bir tanesi ise Çanakkale’dir. İnşallah Gençlik Meclisimizi Çanakkale gezisine de göndereceğiz. Gençlerimize ince düşünceleri ve nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi