Dinar Galericiler Sitesi Projesinin ihale günü belli oldu

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde yer alan Galericiler Sitesi Projesinin ihale tarihi belli oldu.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın girişimleri ve Milletvekili Ali Özkaya’nın destekleri ile kesin müracaatların alınmasının ardından gerekli işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte TOKİ tarafından ilçemize yapılacak olan 65 adet işyeri, 2 adet ticaret tesisi, 1 adet idari hizmet binası ile Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi 21 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak.

“BİR PROJEMİZ DAHA HAYATA GEÇİYOR”

Seçim beyannamesinde yer alan Galericiler Sitesi Projesinin hayata geçmesinde son aşamaya gelinmesi dolayısıyla yaşadığı mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Seçim beyannamemizde verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Projemiz hayata geçtiğinde ilçemize modern bir galericiler sitesi kazandırılmış olacak. Galerici esnaflarımıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyor, Projemizin yapılması için bizden desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Ali Özkaya başta olmak üzere, Toplu Konut İdaresi Başkanlığına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi