Dinar Fen Lisesi’nden Büyük Başarı

Dinar Fen Lisesi, zorlu pandemi şartlarına rağmen başta öğrencilerin ve tüm personelinin özverili çalışmalarıyla 5 tıp, 2 diş hekimliği, 1 Pilotluk,3 eczacılık, 3 hukuk 9 Mühendislik 2 PDR 1Psikoloji ,8Hemşirelik 3 Öğretmenlik 2 Diyetisyenlik 1 Dil Terapisi olmak üzere yaklaşık yüzde 40’lık lisans yerleştirme oranıyla tarihinin en büyük başarısına ulaşarak Dinarlıları gururlandırdı.

Okul Müdürü Ömer Şenderin, “Öğrencilerimizin başarılarına şahit olmak bizleri gururlandırdı. Görevde bulunduğumuz sürece yaptığımız çalışmaların sonuçlarını almak bizi çok mutlu etti. Zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde doğru planlama ve çalışma sonucunda bu başarıyı elde ettik. Bu başarıda emeği geçen idari kadromuzu, emeğin en anlamlı temsilcileri öğretmenlerimizi, duyarlı velilerimizi, tek yürek olmayı başaran ve azimle ilerleyerek bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Kaymakamız Selami Kapankaya’ya ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ufuk Taşbaş’ teşekkürlerimi sunuyorum.

Okulumuzun daha büyük başarılara ulaşacağından eminiz. Ayrıca bu sene birçok öğrencimiz de dört yıllık bir üniversiteye yerleşebilirdi ancak çok daha iyi bir üniversiteye yerleşmek istediler. Bu öğrencilerimizin seneye iyi yerlere yerleşeceklerine inanıyorum ve kendilerine başarılar diliyorum.Halkımıza da tüm samimiyetimle şunu söylemek isterim ki çocuklarını gönül rahatlığıyla okulumuza gönderebilirler. Onların da desteğiyle Dinar’ımızı gururlandıracak daha büyük başarılara imza atacağımızdan emin olabilirler.”dedi. İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi