Dinar ESO’dan Başkan Sarı’ya Ahilik Haftası Ziyareti

Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle ve Dinar Sebzeciler Odası Başkanı Mustafa Gökçe, bu yıl 14-20 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan 33. Ahilik Kültürü Haftası kapsamında Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’yı makamında ziyaret ederek, hafta ile ilgi bilgi verdi.

Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle burada günün anısına Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya çiçek taktim ederek Esnaf ve Sanatkârlarımıza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Ahilik Haftası münasebetiyle ziyarette bulunan Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle ve Dinar Sebzeciler Odası Başkanı Mustafa Gökçe’ye teşekkür ediyor, Ahilik Teşkilatı’nın kurucusu Ahi Evran-Veli’yi rahmet ve minnetle anıyorum. Bugünümüze ve geleceğimize ışık tutan Ahilik geleneğinin yaşatılması ve güler yüzlü meslek erbaplarının yetişmesi dileklerimle, esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Kültür Haftasının 33.yılını en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi