Dinar Emniyetinden Droneli Uygulama

İçişleri Bakanlığı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri Kapsamında Dinar sınırlarında yer alan anayol güzergâhlarından Opet Kavşağında Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerince gerekli uygulamalar gerçekleştirildi.

Yine Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis memurları tarafından Drone Kameralar eşliğinde Dinar Opet Kavşağı trafiği en iyi şekilde denetlendi.

Yapılan trafik denetlemelerini uygulamalara katılarak denetleyen Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, araç içerisinde bulunan çocuklara anne ve babalarını araç sürerken denetlemeleri için birer adet seyehat karnesi verdi.

Seyehat karnesinde çocuğun adı soyadı, okulu gibi bilgilerin dışında arabayı kimin sürdüğü, plaka, sürücünün yayalara yol verip vermediği, emniyet kemelerinin takılıp takılmadığı gibi bir çok trafik kuralları soruları yer aldı.

Kaymakam Kapankaya araç sürücülerinin Ramazan Bayramını kutlayarak trafik kurallarına mutlaka uyulması gerektiğini ve dikkatli araç kullanılması konusunda da bazı uyarılarda bulundu.

Emniyet Müdürü Özgür Taşkın ise iki adet kavşak noktasında ikinci bir emre kadar uygulamaların devam edeceğini, araç sürücülerinin güvenliği için trafik ekiplerinin 7/24 görevi başında olduğunu söyledi.

https://youtu.be/Qo5dyFEKOcU

Editör: Haber Merkezi