Dinar dan Elazığ a Yardım Tırı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın başlattığı Elazığ Depremi için yardım kampanyasında 1Tır yardım malzemesi Dinar Belediyesi Kapalı Spor Salonu önünden dualar eşliğinde deprem bölgesine uğurlandı.

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, Belediye Meclis Üyelerimiz Abdullah Yıldız ve Veli Özcan katılımıyla düzenlenen programda hemşerilerimizin yardımları deprem bölgesine gönderildi.

Yardım kampanyasında hemşerilerimiz tarafından toplanan yardımlar kapsamında; 1150 poşet erkek, 650 koli çocuk ve 50 koli bayan kıyafeti, 290 adet battaniye, 45 adet ısıtıcı, 10 adet soba, 11 adet halı, 130 adet yorgan, 150 paket çocuk bezi, 170 koli ayakkabı, 100 kg şeker, 148kg çay, 50kg makarna, 100kg kuru bakliyat çeşitleri, 2016 adet 0,5 lt su ve daha sayamadığımız pek çok ürün ilçemizden depremzede vatandaşlarımıza teslim edilmek üzere yola çıktı.

Yardım Tırı gönderilirken kısa bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı; “Deprem yaşamış bir ilçe olarak “Sizi En İyi Biz Anlarız” sloganıyla başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Evciler Belediyesine, Tatarlı Belediyesine, MHP İlçe Teşkilatına, AK Parti İlçe Teşkilatına, Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetimine, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetimine, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetimine, Ziraat Odası Yönetimine, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Yönetimine, Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimine, sivil toplum kuruluşlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah yardımlarımızı kabul eylesin. Elazığ’a ulaştırılmak üzere yardım tırımız bugün hareket etti. Elazığ depreminde vefat edenlere Yüce Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Teşekkürler Dinar” dedi.

Editör: Haber Merkezi